Hostvision la WordCamp Bucuresti 2017

Hostvision la WordCamp Bucuresti 2017

Echipa Hostvision a luat parte si a sustinut anul acesta WordCamp Bucharest 2017, eveniment care s-a desfasurat in Bucuresti pe o perioada de doua zile.

 

Echipa Hostvision la WordCamp Bucuresti

WordCamp este o conferinta destinata WordPress-ului cuprinzand o varietate de subiecte printre care subiecte legate de tehnici eficiente de utilizare a acestei platforme soft, pugin-urile si temele incluse dar si informatii despre tehnici avansate si despre securitate.

 

 

In prima zi a evenimentului iubitorii de WordPress au avut oportunitatea de a participa la cele 14 prezentari sustinute de Alex Denning, Ionut Neagu, Alexandra Anghel, Vassilena Valchanova, Alexandra Draghici, Vineet Talwar, Ivelina Dimova, Remkus de Vries, Ulrich Pogson, Ivana Cirkovic, Mircea Tihu, Cristian Antohe, Valentin, Liviu Taloi acestia fiind contribuitori  sau developers WordPress, specialisti in Marketing sau Social Media.

Din perspectiva noastra prezentarile  Life after being hacked, Improve code through automation, How To Know For Sure You Can Trust A Plugin, The Magic of Advanced Debugging si An MVC approach to WordPress theme development au atras, in mod special, atentia participantilor.

Pentru ultima zi a evenimentului organizatorii ne-au oferit 2 workshopuri si anume Community, Theme Review & Polyglots astfel participantii inregistrati au lucrat in ehipe coordonate de Milan Ivanovic, Remkus de Vries, Ulrich Pogson si Ivelina Dimova.

 

 

Adauga un comentariu