De ce sa evitati gazduirea web ieftina sau gratuita?

De ce sa evitati gazduirea web ieftina sau gratuita?

Înainte de a cumpăra ceva, clienții fac cercetări amănunțite pe web. Site-urile web gratuite ridică semne de întrebare legate de autenticitatea organizației.

Cu siguranță ați auzit de serviciile gratuite sau ieftine de gazduire web?

Oricât de interesant ar suna și oricât de tentant sună gândul de a obține servicii de hosting web gratuite, este o capcană. Nimic nu vine gratuit.

Un serviciu de gazduire web vine cu limitări în ceea ce privește utilizarea, spațiul și personalizarea. Doar pentru că un produs sau serviciu este ieftin, nu înseamnă că este cel mai bun produs sau serviciu pentru nevoile dumneavoastră. Acest lucru este cu siguranță adevărat atunci când vorbim despre găzduire. S-ar putea să credeți că ați putea începe cu un serviciu de găzduire ieftin și mai lent și apoi să vă extindeți în câteva luni, odată ce afacerea începe. Dar este aceasta o idee bună? Sau este mai bine să cheltuiți banii și să investiți într-un serviciu de hosting web de calitate de la început?

Care sunt dezavantajele în alegerea unui serviciu de gazduire ieftin sau gratuit?

Inactivitatea sau întreruperea completă a serverului sunt cele mai grave lucruri care se pot întâmpla afacerii dvs. sau site-ului dvs. web. Acest lucru este valabil mai ales atunci când ați adunat deja un număr de vizitatori pe site zilnic și traficul este în creștere. Creșterea bruscă și neașteptată a traficului către site-ul dvs. web este rară, dar se întâmplă. Când acest lucru se întâmplă cu gazduirea web ieftină, de multe ori serverele nu pot face față, iar site-ul web se blochează.

Performanță slabă – Cercetările arată că viteza de încărcare ideală pentru HTML-ul site-ului dvs. web ar trebui să fie sub 1,5 secunde. Majoritatea serviciilor de gazduire ieftine sunt partajate/ shared, deci chiar dacă serverul promite lățime de bandă nelimitată, dacă alți utilizatori decid să utilizeze o tonă de lățime de bandă, aceasta va afecta performanța serverului dvs. Este esențial ca site-ul dvs. să se încarce rapid, viteza de încărcare lentă dăunează experienței utilizatorului și are un impact negativ asupra SEO-ului dvs.

Asistență teribilă – Când alegeți companii de găzduire ieftine și aveți nevoie de servicii pentru clienți, acestea nu au, de obicei, personalul, timpul sau preocuparea care să vă ajute. Pentru a menține prețurile scăzute, companiile de găzduire ieftine înghesuie cât mai mulți utilizatori pe cât mai puține servere. Companiile de găzduire ieftine nu dispun de personal care să vă abordeze în mod adecvat problemele. Așadar, problemele dvs.sunt ignorate cu totul sau așteptați mult timp pentru a obține ajutorul de care aveți nevoie. Problemele apar în orice moment al zilei (și al nopții), așa că asigurați-vă că puteți să contactați serviciul clienți prin telefon, e-mail și chat live pentru a rezolva prompt problemele site-ului dvs.

Securitatea datelor poate fi compromisă – Un dezavantaj major al utilizării serviciilor de găzduire ieftine este că site-ul dvs. web este vulnerabil la amenințări la adresa securității. Gazdele ieftine nu vă pot oferi, de obicei, protecția de confidențialitate și securitate de care aveți nevoie pentru a păstra intacte informațiile site-ului dvs. web. Reputația afacerii dvs. va fi afectată.

Fără opțiuni de scalabilitate – Dacă un serviciu de găzduire ieftin promite scalabilitate, cereți să vă dovedească. Acesta este unul dintre acele cazuri în care este important pentru dvs. să citiți termenii și condițiile înainte de a semna vreun contract. Este mai bine să utilizați un serviciu de găzduire premium care să vă ofere o scalabilitate autentică și posibilitatea de a gestiona traficul site-ului dvs. web. În plus, cu noroc, prezența dvs. online crește și va avea nevoie în curând de resursele suplimentare ale unui plan de hosting VPS.

Obținerea unei oferte cât mai bune e scopul oricărui proprietar de afacere, însă investiția într-un serviciu de gazduire cat mai bun vă va aduce beneficii pe termen lung. Reducerea costurilor în acest caz va avea impact asupra aspectului și funcționării afacerii dvs. Faceți cercetări și găsiți furnizorul de găzduire respectat care poate oferi servicii și asistență de top pentru tarife accesibile. Cumpărăturile pentru găzduirea web sunt un act de echilibrare între bugetul dvs. și numărul sau tipurile de funcții pe care doriți să le aveți.

Este ușor să vă lăsați păcăliți de promisiunile false de reduceri mari de prețuri și de găzduire web ieftină. Stabiliți cât mai bine viitorul site-ului dvs. web și aliniați-l cu un plan de găzduire care poate face mai mult pentru dvs. Prețul nu este singurul aspect al unui plan de găzduire, mai ales având în vedere cât de competitivă poate deveni piața.
Contactați-ne pentru a vă găzdui site-ul și veți începe călătoria online cu un furnizor de hosting web de încredere!

Adauga un comentariu