Ce provider de hosting este indicat sa alegi ?

Ce provider de hosting este indicat sa alegi ?

In contextul actual asistam la o extindere a mediului de afaceri online si astfel multi dintre dumneavoastra va trebui sa luati o decizie importanta si anume alegerea providerului de hosting. 

Inainte sa luati aceasta decizie trebuie sa tineti cont de mai multe aspecte pe care o firma de hosting trebuie sa le indeplineasca  printre care cele mai importante, conform feedback-ului primit de clientii nostri , sunt profesionalismul, promptitudinea, varietatea produselor/serviciilor oferite si nu in ultimul rand preturile accesibile.

Luand in considerare aspectele prezentate serviciile oferite de noi asigura viteza si performanta site-urilor asigurate de platformele hardware enterprise full SSD fiind destinate atat site-urilor de prezentare sau blog-uri cat si magazinelor online astfel incat fiecare pachet din oferta noastra este customizat in functie de necesitatile clientilor.

Inainte sa pasiti in lumea virtuala trebuie sa luati in considerare faptul ca mediul online este expus diverselor vulnerabilitati ale datelor daca acestea nu sunt securizate astfel trebuie sa va asigurati ca firma de hosting va pune la dipozitie nivele de securitate si posibilitatea de generare a backup-urilor sau a FULL backup-urilor pe baza carora conturile pot fi restaurante in situatiile in care se doreste recuperarea datelor daca aceastea se pierd sau sunt efectuate modificari in mod necorespunzator. 

Avand in vedere importanta securitatii si recuperarii datelor Hostvision ofera nivele multiple de backup (cPanel backup, Jet Backup) si nivele multiple de securitate (antimalware, bruteforce si antispam).

Un alt criteriu foarte importat este TIMPUL dumneavoastra iar noi stim cat de valoros este drept urmare am implementat activarea automata a comenzilor platite online cu cardul si Paypal efectuate prin Payu oferind garantie de returnare pentru hosting in 30 de zile.

Hostvision este providerul de hosting care pune in prim plan satisfacerea nevoilor clientilor sai si incercam constant prin diferite modalitati sa cream sau sa imbunatatim relatiile cu clientii. Pentru noi conteaza foarte mult feedback-ul primit pe baza caruia ne adaptam ofertele in functie de cerintele clientilor. 

Daca sunteti client sau potential client Hostvision si considerati ca exista aspecte care pot fi imbunatatite din partea noastra va incurajam sa ne contactati si sa ne comunicati fie prin intermediul telefonului, chat-ului care poate fi accesat de pe pagina principala (https://hostvision.ro/) sau puteti sa ne trimiteti un email la contact@hostvision.ro.

 

 

 

Adauga un comentariu