Termeni și Condiții furnizare VPS Cloud

1.VPS unamanged – fara administrare
2.Backup
3.Upgrade
4.Suspendarea serviciului VPS

VPS-urile nu au inclusa administrare, nu se intervine pe servere si nu se ofera suport pentru managementul lor, acesta este efectuat exclusiv de catre client;

 

Transferul de continut de pe un alt VPS/Server pe noul VPS achiztionat va fi in totalitate responsabilitatea clientului;

 

Achizitionarea si instalarea licentelor pentru soft-urile folosite pe VPS sunt in totalitate responsabilitatea clientului. La activarea VPS-ului este pus la dispozitie sistemul de operare, care poate fi selectat din lista prezenta in momentul in care serverul virtual va fi configurat de catre client.

 

Utilizarea VPS-urilor unmanaged necesita cunostinte de administrare servere;

 

In cazul nefunctionalitatii serviciului de VPS, din motive ce tin de serverul VPS respectiv(sistemul de operare, soft-uri folosite, script-uri, update-uri la soft-uri, etc.) clientul este direct raspunzator de remedierea situatie gerenarete folosind tool-urile puse la dispozitie(acces ssh, rescue mode, consola, restore pe baza unui backup disponibil, rebuild la un sistem de operare din lista disponibila, etc.).


Platile efectuate pentru VPS nu se returneaza;

Plata pentru serviciile VPS se efectueaza in avans. Plata pentru VPS-uri trebuie efectuata cel tarziu pana la data expirarii serviciului.Backup-urile efectuate sunt copii ale intregului server(VPS) si sunt efectuate zilnic in mod automat. Nu se pot descarca copii ale back-upurilor, exista doar posibilitatea restore-ului integral.


Se pot pastra in total un numar de pana la 7 puncte de recuperare;

 

Nu oferim garantie pentru backup si nu oferim suport pentru restore. restPuteti opta pentru upgrade la un VPS superior prin plata diferentei intre cele 2 servere pana la scadenta. Pentru VPS-uri nu este posibila optiunea de downgrade.Neplata facturii de reinnoire a VPS-ului pana la data scadenta va duce la oprirea si stergerea serverului VPS, toate datele stocate pe server si backup-urile existente urmand sa fie sterse definitv, fara posibilitate de recuperare. Orice prelungire a acestui termen este la discretia noastra.

 

Serviciul VPS este destinat in exclusivitate activitarilor legitime si legale (gazduire website, email, aplicatii, etc.); este interzisa folosirea serviciului pentru gazduirea de servere de jocuri de orice tip, aplicatii mirc, torrente, minare de crypto monede, etc; in cazul in care aveti neclaritati cu privire la ce urmeaza sa gazduiti pe serverul VPS, este mai bine sa va adresati echipei de suport(telefonic, email sau chat) inainte de a achiztiona acest serviciu.

 

Serviciul VPS poate fi suspendat fara notificare in cazul in care pe serverul VPS este initiata orice forma de atact informatic(in particular atacuri de tip Flood(DDoS)) sau daca sunt incalcate prevederile mentionate mai sus.