Contract Program Afiliere

1.Cadru general
2.Contul, parola si securitatea datelor
3.Confidentialitate
4.E-mailuri nesolicitate (politica antispam)
5. Folosirea materialelor furnizate
6.Acordarea Comisionului
7. Comision continu 5% (cinci la suta)
8.Plati si castiguri
9.Suma minima
10.Plata Comisioanelor Acumulate
11.Sume si Modalitati de plata
12.Limitarea responsabilitatii
13.Generalitati

Art. 1.1.

Programul de afiliere este destinat doar pentru persoane juridice (firme, pfa, etc...)


Art. 1.2.

Acest document contine termenii si conditiile de utilizare a serviciilor de parteneriat oferite de Sc HostVision Srl prin intermediul HostVision (www.hostvision.ro) denumit in continuare 'Termeni si Conditii'. Folosirea acestui site este conditionat de acceptarea termenilor si conditiilor de utilizare, a restrictiilor impuse si a altor notificari ce apar pe acest site. Site-urile, serviciile si continutul HostVision.ro va sunt oferite de Sc HostVision Srl Cod Inregistrare Fiscala: RO 3598139; str. Tebei 21, Corp C, parter, Cluj-Napoca, 400305 Cluj, Romania.Sunteti raspunzatori de pastrarea in siguranta a informatiilor si a parolei dumneavoastra. Veti fi raspunzatori de utilizarea oricarei informatii accesibile ca urmare a inregistrarii dumneavoastra, indiferent daca utilizarea se face cu sau fara voia dumneavoastra. Sunteti de acord sa informati Sc HostVision Srl in legatura cu orice utilizare neautorizata a parolei si a contului dumneavoastra.

Sc HostVision Srl poate bloca utilizarea serviciilor sau folosirea oricaror altor servicii ale sale de care beneficiati fara nici o notificare prealabila, daca considera ca incalcati oricare din prevederile prezentate in "Termeni si Conditii". Este interzis accesul neautorizat sau folosirea si/sau divulgarea informatiilor de pe serverele care apartin sau care sunt inchiriate de catre Sc HostVision Srl.Sc HostVision Srl nu va divulga unor terte parti datele dumneavoastra personale furnizate la inscriere sau modificate ulterior fara consimtamantul dumneavoastra expres, cu exceptia cazurilor prevazute de legea in vigoare.HostVision.ro si Sc HostVision Srl are toleranta zero pentru SPAM (emailuri nesolicitate)! Trimiterea de mesaje e-mail cu caracter publicitar de promovare a serviciilor oferite de HostVision.ro este strict interzisa. Daca suspiciunea de SPAM se dovedeste a fi reala, conturile membrilor care incalca aceasta regula, vor fi inchise imediat, fara nici o notificare si fara efectuarea platilor.Toate materialele furnizate de HostVision.ro si Sc HostVision Srl vor fi folosite ca atare conform instructiunilor disponibile doar in scopuri legale si corecte! In cazurile de suspiciuni asupra unui partener contul va fi inchis imediat, fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea platilor.
Este interzisa afisarea materialelor HostVision.ro si Sc HostVision Srl pe situri cu continut ilegal. Situri care afiseaza materialele ilegale includ, dar nu sunt limitate la: Incalcarea unui drept de autor, Materiale protejate de marca, Amenintari, Abuz, Hartuire, Continut pentru adulti, Pornografie, Continut sexual sau obscen, Activitati ilegale Hacking, Cracking, Warez.
 Comisionul se aplica doar dupa inregistrarea de catre HostVision.ro a unei plati valide a facturii proforme generate pentru serviciile de gazduire web. Pentru transparenta ve-ti avea access la numarul facturii proforma in cauza.
In cazul in care plata nu este inregistrata corect comisionul nu va fi alocat.
Comisionul poate fi retras in cazul in care o plata valida va fi modificata ulterior. Comisionul va fi retras in cazurile de retrunare a sumelor platite de catre client indiferent de conditiile de returnare a sumelor platite.Comisionul continu are valoarea de 5% din pretul lunar real (pretul de lista) al pachetului si se acorda pe toata durata de abonament la gazduirea web. Pretul real include reducerile acordate la plata in avans si este calculat prin impartirea pretului de lista la numarul de luni pentru care a fost platit pachetul.
Formula de calcul: perioada plata x (pretul lunar x 0.05)Sc HostVision Srl isi rezerva dreptul sa refuze orice plata in cazul in care exista suspiciuni de activitati ilegale ale partenerului. Activitatile ilegale includ, dar nu sunt limitate la: SPAM (mesaje email nesolicitate), publicitate ilegala, inselatorie, promisiuni mincinoase, etc.... In cazul in care se aduc atingeri directe sau indirecte la imaginea HostVision.ro contul partenerului va fi inchis fara nici o notificare prealabila si fara efectuarea altor plati urmand ca recuperarea daunelor sa fie facuta in justitie.
Din participarea dumneavoatra la program veti obtine venituri. Aceste venituri vor trebui impozitate in conformitate cu legislatia fiscala in vigoare.
 Platile vor fi facute la castiguri de minim 50 euro.
 Se va incheia un contract de prestari servicii in care societatea pe care o reprezentati va presta sevicii prin internet, respectiv va face publicitate produselor Sc HostVision Srl pe site-ul dvs, trimitand potentialii cumparatori pe site-ul www.hostvision.ro pentru achizitionarea produselor de gazduire web.
Pe baza acestui contract, societatea pe care o reprezentati va emite factura fiscala pentru veniturile obtinute (+ TVA in cazul in care societatea este platitor de TVA), mentionand pe factura numarul si data contractului. Termenul de plata este de 15 zile de la data emiterii facturii.

Optional se poate opta pentru acordarea de cupoane de reduceri in baza bonusurilor de afiliat acumulate care pot fi folosite exclusiv pentru plata unor servicii oferite de Hostvision.Platile vor fi facute pe baza de contract, prin transfer bancar si doar in lei (RON) la cursul BNR.
Platile se fac doar prin transfer bancar, acest lucru impune sa detineti un cont bancar la una dintre bancile comerciale din Romania.Nu putem fi considerati responsabili pentru daune cauzate de nedisponibilitatea temporara a serverelor noastre, oricare ar fi motivul care cauzeaza acest lucru.
HostVision Srl nu va fi raspunzatoare in nici un fel de vreo paguba directa, indirecta sau accidentala cauzata de folosirea site-ului.Suntem unicii in masura sa judece ce anume reprezinta o incalcare a termenilor si conditiilor de mai sus. Neconformarea cu termenii si conditiile de mai sus constituie motiv pentru suspendarea sau dezactivarea contului.

Acesti "Termeni si conditii" constituie in intregime un acord incheiat intre dumneavoastra si Sc HostVision Srl in privinta utilizarii site-ului HostVision.ro

Aceste conditii pot fi modificate de catre Sc HostVision Srl la anumite intervale, fara o anuntare prealabila a utilizatorilor sau o acceptare prealabila de catre acestia. Puteti citi cea mai recenta versiune a acestor conditii oricand, accesand aceasta pagina.

Ultima Actualizare: Ianuarie 2015.