RV SiteBuilder solutia perfecta pentru un site in 7 pasi

Peste 200 de modele disponibile gratuit pentru gazduirea Personal

Accesul la SiteBuilder se face din panoul cPanel in sectiunea Software / Services cu un click pe iconita RVSiteBuilder: 

RV SiteBuilder este ideal pentru crearea si administrarea site-urilor personale fiind foarte usor de folosit. Cu noua interfata a sitebuilder-ului crearea si publicarea unui site complet se face in 7 pasi. Datorita modului in care a fost proiectat, nu aveti nevoie de experienta sau cunostiinte in design sau programare web pentru a pune pe picioare un site complet cu aspect profesional. 

Personalizarea proiectului cu logo-ul si sloganul companiei va ajuta la impunerea identitati inca de la lansarea sitului. In pasii urmatori selectati modelul de website dintre cele 200 disponibile in functie de categoria de interes, alegeti stilul si culorile preferate, optati pentru tipul de navigare dorit, creati si intretineti continutul paginilor cu ajutorul editorul vizual html (de tipul WYSIWYG), adaugati componente suplimentare, previzualizati si publicati printr-un singur click situl pe internet.

NOTA: SiteBuilder-ul este disponibil la cerere, in mod gratuit, pentru pachetede de gazduire Personal. In cazul in care RV Sitebuilder nu este disponibil in cPanel deschideti o cerere de suport pentru activare.