Transfer Domenii Registrar / Detinator

Procedurile obligatorii, incluzand pasii de urmat pentru transferul domeniilor intre registari!

Transferul domeniilor difera in functie de tipul domeniului si este efectuat prin proceduri specifice impuse de autoritatile din domeniu.

Transfer Domenii Romanesti

tld: ro, com.ro, info.ro, etc...

Transferul domeniilor .ro se supun regulilor www.rotld.ro iar actele si documentele necesare transferului trebuiesc trimise in original trimise la RoTLD Romania.

Pentru transfer se aplica o taxa egala cu pretul inregistrarii unui domeniu nou. Pretul beneficiaza de aceleasi oferte si reduceri ca inregitrarea domeniilor noi.

Detalii transfer domenii .ro

Transfer Domenii Internationale / NewTLD

tld: com, net, org, biz, info, bike, expert, photo, link, etc...

Transferul domeniilor internationale se supun regulilor www.icann.org iar procesul de Auto-Verificare a transferului este derulat de catre ICANN.

Pentru transfer se aplica o taxa egala cu pretul unui domeniu nou, inclusiv discount, iar la perioada de valabilitate se adauga 1 an.

Detalii transfer domenii internationale

Transfer Domenii Europene

tld: eu

Transferul domeniilor europene se supun regulilor www.eurid.eu iar procesul de Auto-Verificare a transferului este derulat de catre EURID.

Pentru transfer se aplica o taxa egala cu pretul unui domeniu nou, inclusiv discount, iar la perioada de valabilitate se modifica la 1 an de la data transferului.