Compania HostVision SRL

HostVision, una din principalele firme de hosting din Romania, a fost infiintata in 1993 avand activitati legate de domeniul IT.

Din anul 2001 am inceput activitati in mediul online pe partea de web hosting, web design si web development.
Serviciile de web hosting au devenit tot mai importante pentru HostVision, echipa noastra crescand in fiecare an, pe masura ce volumul afacerii de hosting a crescut.
O contributie majora la acesta crestere a avut-o increderea acordata de clientii existenti care ne-au recomandat serviciile aducandu-ne un numar important de clienti noi.

In prezent servim peste 16000 de clienti si gazduim peste 35000 de site-uri pe un numar de peste 35 de servere.

Din 2017 am introdus noua oferta de Hosting Performant Elastic Sites powered by CloudLinux care ofera resurse la nivel de VPS dar fara costuri de administrare sau licente.

Departamentul Tehnic al HostVision a acordat inca de la inceput o importanta majora inovatiilor tehnice si adoptarii unor solutii noi care sa asigure o stabilitate crescuta si o viteza cat mai mare servelor noastre, implicit o experienta cat mai buna pentru clientii nostrii.

In 2009 am dezvoltat o solutie de web hosting pe cluster de servere cu servere MySQL externalizate, care asigura o procesare mult mai rapida a site-urilor cu baze de date mari, cum ar fi magazinele online. Aceasta solutie a fost bine primita de proprietarii de magazine online cu baze de date mari care au beneficiat de o solutie puternica similara unui server virtual privat (VPS), dar cu beneficii echivalente cu o gazduire shared (cPanel gratuit, suport tehnic gratuit, etc)

In 2009 brandul HostVision a devenit marca inregistrata.

In 2011 am dezvoltat o noua arhitectura hibrida SSD-HDD pentru servere. 
Aceste servere sunt configurate cu matrici RAID atat pentru partitiile de sistem cat si pentru datele clientilor crescand astfel redundanta si viteza de citire a datelor. De asemenea am inclus o solutie de cache bazata pe SSD pentru izolarea operatiilor I/O si implicit cresterea vitezei de procesare. In plus se ofera setari implicite pentru cache la nivel de browser pentru a creste viteza de navigare.

In 2015 am decis sa inlocuim solutia Premium cu o noua solutie care sa ofere performante cu mult sporite fata de Premium, pastrand serverul dedicat procesarii bazelor de date. Astfel am apelat la folosirea unor servere de ultima generatie cu procesoare extrem de puternice si cu o memorie RAM mare, in plus software care sa asigure putere de procesare, viteza si stabilitate.

Centrul Suport

Pe parcursul timpului am dezvoltat un Centru Suport pentru clientii nostri care ofera peste 150 de tutoriale si articole legate de hosting si domenii. Obiectivul nostru este sa imbogatim permanent acesta baza de cunostinte pentru a oferi un suport cat mai complet.
In plus, in Centrul Suport HostVision gasiti tutoriale pentru configurarea mailului pentru principalele programe de mail (client email - Outlook, Thunderbird, Mac Mail Client etc.), precum si un centru de download de unde puteti descarca diverse programe, utilitare si manuale de utilizare.

Echipa HostVision

La HostVision, fiecare membru al echipei interactioneaza cu clientii in aria sa de competente, oferind suport ori de cate ori un client are nevoie. Ne gasiti telefonic, pe sistemul de ticketing (mail) sau pe chat. Echipa de Suport Tehnic este certificata cPanel University la nivel de Administrator.

                                                                         

                                                                         vlad                   

                                                                                                                 join

Informatii fiscale HostVision Srl

RO 3598139; J12/1063/1993; Capital Social: 400 RON; str. Gral. Eremia Grigorescu, nr.87, Cluj-Napoca, 400304 Cluj, Romania

Evenimente

Incercam sa ne implicam si sa participam cele mai importante evenimente din IT sau de interes local.