Un alt fel de backup?

Un alt fel de backup?

Asa cum am mentionat si in articolele despre NPS si HV Poll, Hostvision si-a luat angajamentul de a asculta parerile clientilor. Firma Hostvision incearca in mod permanent sa-si imbunatateasca serviciile, iar in acest scop, am creat un alt HV Poll care permite clientilor sa voteze pentru o posibila noua functionalitate in cadrul serviciilor Hostvision.

Despre ce este vorba?

In acest poll se poate vota pentru o noua functionalitate de backup care permite utilizatorilor sa opteze pentru salvarea backup-urilor arhivate de tip full cPanel backup si in alte locatii decat pe serverul live. In cazul in care un user opteaza pentru backup-urile optionale, numarul de backup-uri selectate vor fi salvate pe un NFS in acelasi datacenter (Bucuresti) + un server/storage intr-un alt datacenter (Germania).

Cum va functiona?

Momentan, Hostvision asigura 4 arhive de full cPanel backup. Arhivele se genereaza in fiecare zi de Sambata, deci sunt pastrate arhivele de pe ultimele 4 saptamani.

Exemplul 1: In cazul in care optati sa pastrati 2 arhive de backup pe NFS + server/storage remote in Germania, arhivele respective vor fi din ultimele 2 Sambete.

Exemplul 2: In cazul in care doriti sa pastrati 8 arhive de backup pe NFS + server/storage remote in Germania, prima oara se vor copia cele 4 arhive prezente pe serverul live, dupa care se va adauga cate o arhiva de backup in fiecare saptamana, pana va ajunge la numarul total de 8 arhive. Pe masura ce trece fiecare saptamana, cea mai veche arhiva este stearsa si este adaugata cea mai noua. Aceasta functionalitate are rolul de a permite userului sa-si mareasca numarul de backup-uri care sa fie pastrate remote (backup-uri care nu vor fi pastrate doar pe serverele live).

Cat va costa?

Momentan nu exista stabilit niciun pret pentru o astfel de functionalitate.

Ce trebuie sa fac?

Clientii Hostvision se pot loga in contul de client si sa voteze daca ar opta sau nu pentru o astfel de functionalitate.

Daca vreau altceva/alt poll?

Orice alta cerere speciala sau implementarea unui alt poll pot fi sugerate prin deschiderea unui ticket din contul de client sau prin trimiterea unui mail pe contact@hostvision.ro.

edmond ungureanu
  • 22 mai 2019 la 15:02

Da. Backup

Adauga un comentariu