Solutii de optimizare a vitezei WordPress – Litespeed Cache

Solutii de optimizare a vitezei WordPress – Litespeed Cache

Dorim sa va prezentam un nou studiu de caz in care instalarea si activarea plugin-ului LiteSpeed Cache for WordPress impreuna cu activarea optiunii Power Boost (Procesor si Memorie RAM crescute) au dus la scaderea semnificativa a consumului de resurse si cresterea vitezei de raspuns a site-ului dezvoltat in WordPress.

In acest caz site-ul este unul public cu un trafic foarte ridicat care foloseste solutia noastra de hosting ExtremeSSD.

Evolutia consumului de CPU

Evolutia consumului de memorie RAM

Evolutia consumului de Procese

LiteSpeed Cache pentru WordPress ofera cel mai bun management al cache-ului la nivel de site/server, performanta care depaseste celelalte pluginuri de cache pentru WordPress. Mai jos aveti studiul comparativ privind numarul de requesturi pe secunda gestionate de fiecare cache, disponibil pe pagina oficiala LiteSpeed.

WordPress Hosting: LiteSpeed cache pentru WordPress; LiteSpeed Tech, litespeedtech.com

LiteSpeed pun la dispozitie o comparatie detaliata a celor mai importante pluginuri de cache pe pagina lor oficiala. Aveti mai jos si principalele caracteristici ale acestui plugin de cache pentru WordPress.

De asemenea, pluginul LiteSpeed Cache for WordPress este compatibil cu cele mai populare pluginuri pentru WordPress.

Mai multe detalii privind functionalitatiile si modul de instalare a plugin-ului LiteSpeed cache for WordPress sunt disponibile AICI.

Solutia LiteSpeed Cache pentru WordPress este disponibila pentru toate pachetele de hosting SSD din categoria Entry SSD, Business SSD si Extreme SSD oferite de HostVision.

HostVision BlogSfaturi utile pentru magazinele online de Black Friday - HostVision Blog
  • 17 noiembrie 2017 la 15:46

[…] folosirea LiteSpeed Cache for WordPress. Puteti gasi aici mai multe detalii despre performanta Litespeed Cache for WordPress si despre cum se instaleaza Litespeed Cache for […]

Cristian Florea
  • 21 mai 2019 la 11:04

Tocmai l-am activat pentru blogul meu. Într-adevăr, e mult mai rapid decât WP Super Cache. 👍🏼

Adauga un comentariu