Service IT cu Interventie Rapida in Bucuresti

Service IT cu Interventie Rapida in Bucuresti

„Astazi, tehnologia reprezinta construirea de noi conexiuni umane.” este motto-ul cu care esti primit pe site-ul celor de la Dorado Systems o echipa dedicata de specialisti care ofera Serviceii IT,  Mentenanta IT, Securitate IT si Urgente IT in Bucuresti si Ilfov. Modul de apelare la serviciul acestora este extreme de simplu prin intermediul site-ului lor, iar faptul ca poti verifica status-ul reparatie, oricand, atat timp cat echipamentul inca se afla in service, este inedit. 
Serviciile oferite de aceasta echipa includ monitorizarea starii de functionalitate a calculatoarelor, latopurilor si a perfericelor acestora (imprimante, copiatoare, hardiskuri externe, mouse, tastatura, monitoare sau ecranelor TV-LCD), a conexiunii la internet, a camerelor video, cat si a infrastructurii retelei locale, instalare windows, instalare drivere, optimizare aplicatii active, devirusare, eliminare erori, salvare date, optimizare structura fisiere HDD si SSD, Diagnosticare, reparare, inlocuire componente defecte, upgrade la SSD, configurare unitate PC, aplicare pasta termica, desprafuire, curatare, inlocuire baterie BIOS, actualizare BIOS, LAN si WIFI este vitala pentru desfasurarea activitatii zilnice in orice locatie, fie ca este o casa (rezidential) sau birou, sediu central, magazin de desfacere (business).

Dorado Systems se axeaza pe un set de proceduri complexe, ce au ca scop final imbunatatirea vitezei generale de lucru, cat si starea de sanatate generala.
Firma ofera un produs accesibil pentru persoane fizice care folosesc zilnic computerul pentru internet si aplicatii si care dupa un timp lucreaza greu si se incalzeste excesiv.

O parte din scenarile care implica o interventie IT de urgenta:
– Ai de depus declaratiile lunare sau de lucrat bilantul societatii iar computerul da eroare dupa eroare
– Unul din computerele dispeceratului de paza s-a oprit
– Ai avut o pana de curent care ti-a afectat computerul sau routerul wifi
– Catelul a ros cablul de internet
– Ai nevoie urgenta si laptopul sau unitatea PC nu se mai aprinde
– Este weekend, vrei sa te relaxezi la un serial online, iar acesta merge sacadat si abia se incarca
– Pur si simplu te-ai saturat sa astepti atata timp la fiecare comanda data

 

Ionita Andrei
  • 4 octombrie 2018 la 15:48

Multumim https://hostvision.ro pentru profesionalism, suport tehnic, indrumare, ofertare si serviciile de calitate de care ne bucuram (viteza, stabilitate si fiabilitate)

Adauga un comentariu