IMPORTANT: Informare cu privire la seria Joomla 2.X:

IMPORTANT: Informare cu privire la seria Joomla 2.X:

Din data de 31 Decembrie 2014, se va incheia suportul la dezvoltarea, intretinerea si updatarea pentru seria Joomla 2.5. Urgentam toti clientii sa treaca la seria Joomla 3.X, deoarece aceasta beneficiaza de suportul dezvoltatorilor (de plugin-uri, teme, module 3rd party etc.).

Pentru realizarea upgrade-ului, cei de la Joomla.org au pus la dispozitie un tutorial. Acesta face referire doar la upgrade-ul de la versiunea Joomla 1.7 sau 2.5, la versiunea Joomla 3.X:http://docs.joomla.org/J3.2:Upgrading_from_an_existing_versionPentru cei care vor hotari sa faca o instalare noua de Joomla, pot descarca din link-ul urmator Joomla 3.3.6 si sa faca si configurarile initiale:http://www.joomla.org/download.htmlIn unele situatii, cum ar fi in cazul in care aveti Joomla 1.5, va fi nevoie de un upgrade la Joomla 1.7 sau chiar 2.5 inainte de upgrade-ul la versiunea finala 3.X.

Mai jos aveti un link catre extensii de Joomla care ajuta la migrarea intre versiuni:http://extensions.joomla.org/extensions/migration-a-conversionInainte de orice schimbare sau upgrade din cont, trebuie sa va asigurati ca aveti salvat local un full cPanel backup. Il puteti face accesand cPanel -> Backups -> Download or Generate a Full Website Backup -> Generate Backup.

Adauga un comentariu