Hostvision la TeCOMM 2017 Cluj-Napoca

Hostvision la TeCOMM 2017 Cluj-Napoca

TeCOMM este un eveniment de referinta din industria comertului electronic atat din piata din Romania cat si din Europa de Est, avand peste 2000 de participanti profesionisti in eCommerce pana in prezent, a avut ca tematica  Haute Couture your eCommerce business si peste 40 de lideri in industrie care au prezentat editia de anul acesta.

Acest eveniment s-a desfasurat pe o perioada de doua zile si anume 24-25 octombrie, fiind incluse peste 15 workshop-uri si sesiuni de Masterclass, dar si peste 30 de prezentari sustinute de speakeri de talie mondiala.

Pe scena TeCOMM au luat cuvantul profesionisti de la companii precum Tesco, Rackspace, Emag, Altex, Flanco sau FashionUP dar si speakeri internationali printre care  Richard Prenderville (SUA), Mike Bainbridge (UK), Nick Lansley (UK), Carlo Terreni (SW) sau Sven Bally (BE).

Echipa Hostvision a luat parte si anul acesta la evenimentul TeCOMM fiind pregatiti cu diverse surprize pentru participanti.

Hostvision la TeCOMM

In cele doua zile petrecute in cadrul evenimentului am interactionat cu participantii si am oferit surprizele pregatite, printre acestea fiind si umbrelele personalizate care s-a dovedit a fi o idee perfecta pentru vremea ploiasa din zilele respective.

Hostvision la TeCOMM

 

Adauga un comentariu