Deblocarea IP-ului din contul de client HostVision !

Deblocarea IP-ului din contul de client HostVision !

La Hostvision incercam in mod constant sa ne imbunatatim serviciile si sa cream facilitati de administrare a conturilor de hosting si a altor servicii direct din contul dvs. de client.

Astfel, va punem la dispozitie un nou tool pentru deblocarea IP-ului direct din contul de client. Acest tool a fost creat si implementat de colegii din echipa de development impreuna cu cei din echipa tehnica.

Prin intermediul acestui modul, clientii Hostvision beneficiaza de suport non-stop pentru deblocarea IP-ului direct de pe pagina pachetului de hosting , fara a mai fi nevoie de contactarea echipei de suport Hostvision.

Cum stiu ca IP-ul este blocat ? 

De cele mai multe ori un IP poate fi blocat de nivelele multiple de securitate de pe serverele noastre datorita tentativelor de logare cu date gresite pentru email, cont de client sau cont de cpanel, prin introducerea user-ului sau a parolei in mod eronat ( atac brute-force ). Ulterior, pentru protejarea contului respectiv, blocarea va duce la imposibilitatea de logare, chiar si in cazul in care vor fi introduse datele corecte, lucru care duce la imposibilitatea accesarii a contului de cpanel, mail si/sau a site-ului.

Cum pot verifica si debloca Ip-ul ?

Asa cum va indicam la inceputul acestui articol, am implementat un tool nou care va permite sa verificati daca IP-ul dvs. este blocat. In contul de client HostVision, pe pagina pachetului de gazduire, a fost introdusa sectiunea numita ” Unblock IP (Beta v.1)”, unde apare un chenar cu urmatoarele optiuni : „Unblock” si afisarea IP-ului „Your IP:00.00.000”. In chenarul respectiv trebuie introdus IP-ul dumneavoastra. Ulterior, daca acesta a fost identificat ca fiind blocat, vor aparea mesaje incadrate in chenare verzi in partea de sus a acestuia. Astfel, prin activarea butonului „Unblock „, in cazul in care IP-ul este blocat, acesta va fi deblocat iar accesarea serviciilor ar trebui sa functioneze din nou ( cPanel, email, FTP, site, etc. ).

NOTA:

In cazul in care nu stiti IP-ul dumneavoastra public, puteti accesa urmatorul link:

Afla IP-ul tau

Care sunt pasii ?

1.Conectarea in contul de client :

https://client.hostvision.ro/clientarea.php

2. Selectarea serviciului de gazduire :

Se acceseaza sectiunea „Servicii” -> „Serviciile mele” -> Click pe pachetul de gazduire .

3. Verificarea IP-ului :

Pe pagina pachetului de gazduire in partea de jos se va afisa un chenar unde puteti introduce IP-ul dvs pentru a verifica daca acesta este blocat la nivelul serverului.

4. Deblocarea Ip-ului :

Va invitam sa utilizati noul nostru tool! Asteptam feedback-urile si sugestiile dumneavoastra !

FL
  • 14 ianuarie 2020 la 23:58

Aceasta optiune de deblocare IP direct din contul Hostvision nu funtioneaza daca platforma este Magento!! Va rog sa remediati, deoarece nu pot utiliza din cauza asta!

Adauga un comentariu