Ce trebuie sa stii despre Email Hosting ?

Ce trebuie sa stii despre Email Hosting ?

Serviciile de email sunt unele dintre cele mai folosite si populare mijloace de comunicare din zilele noastre, devenind aproape indispensabile atat pentru utilizarea personala cat si in cadrul organzatiilor. Printe cei mai utilizati clienti de email se regasesc Gmail, Yahoo! , etc. Aceste servicii de email cu domeniu personalizat (numeletau.ro) sunt foarte importante mai ales cand vine vorba de utilizarea in cadrul unei companii, avand impact direct asupra acesteia.

De ce sa optez pentru un serviciu de email platit ?

Inainte de a lua aceasta decizie este important sa intelegi ce implica si ce beneficii aduce un serviciu de email platit. Principalele considerente care determina luarea deciziei pot fi urmatoarele : cresterea credibilitatii, brandingul si controlul deplin.

In acest context intreprinderile si persoanele care efectueaza trimiterea email-urilor vor fi „luati in serios”. Astfel detinerea unei adrese de email care poarta numele domeniului companiei dumneavoastra este una dintre cele mai importante modalitati care determina sporirea credibilitatii. Avand in vederea ca inregistrarea unui nume de domeniu si activarea unui pachet de gazduire implica un cost relativ redus, este iportant sa tineti cont de faptul ca o companie care investeste in propiul serviciu de email este considerata ca ”ia mult mai in serios afacerile”.

De asemenea, utilizarea unei adrese de email cu numele domeniului este si o modalitate de promovare in mod indirect a marcii comerciale, amintindu-le persoanelor cu care se realizeaza corespondenta de numele companiei.

Mai mult decat atat, folosirea unui sistem propriu pentru gestionarea contului de email va garanteaza detinerea controlului complet asupra acestuia. Acest lucru inseamna ca puteti decide de exemplu asupra alegerii spatiului de stocare pe care doriti sa il utilizati, puteti crea anumite filtre customizate AntiSpam, etc.

Avantajele serviciului de email hosting

Asa cum a fost precizat si anterior, achizitionarea unui serviciu de email hosting determina sporirea credibilitatii, increderii , promovarea marcii comerciale, detinerea controlului, aplicarea filtrelor custom, monitorizarea din panoul de control a fluxului de email-uri primite si trimite, vizualizarea mesajelor de eroare.

Dezavantaje

Administrarea contului de email presupune acordarea unui timp suplimentar pentru a administra/crea filtre customizate in functie de ce anume se doreste a se implementa. Este necesara acordarea unei atentii pentru monitorizarea filtrelor antispam create si a sistemului de protectie antivirus.

Adauga un comentariu