Ce serviciu de gazduire sa aleg pentru afacerea mea online?

Ce serviciu de gazduire sa aleg pentru afacerea mea online?

Cand lansati un nou site web, cel mai important lucru de luat in vedere e furnizorul de gazduire pe care il veti alege. Multi proprietari de afaceri, fara sa stie ce fac, fara sa inteleaga, aleg un pachet de gazduire doar pentru ca reprezinta o oferta buna, nu pentru ca ar raspunde nevoilor afacerii. Fara hosting web site-ul dvs. nu va fi online si disponibil pentru utilizatorii din intreaga lume.

Ultimul lucru pe care il doriti e sa aveti probleme cu performanta website-ului. Tocmai de aceea alegerea furnizorului de hosting necesita mult timp si analiza. Alegerea furnizorului potrivit este imperativa pentru succesul dvs. online. Cheia pentru a determina care plan e adecvat, consta in cunoasterea propriei afaceri si intelegerea cerintelor site-ului web.

Trebuie sa va puneti niste intrebari inainte de a lua decizii:

 • De cat spatiu am nevoie?
 • Cat control doresc sa am?
 • Pe ce sistem de gestionare a continutului va rula site-ul meu?
 • Cat trafic ma astept sa obtin?
 • Voi colecta informatii personale ale clientilor?
 • Cat de repede imi doresc sa se incarce paginile/site-ul meu web?
 • Am nevoie de un nume de domeniu? Alegerea unui nume de domeniu e la fel de importanta ca si gazduirea si chiar daca nu face parte din partea tehnica a gazduirii web.

Dupa ce ati stabilit cerintele, va trebui sa luati in considerare serviciile de hosting web disponibile:

 • Gazduire partajata – de departe cea mai economica si la indemana optiune pentru intreprinzatorii la inceput de drum in parcursul lor online. Chiar daca resursele unui server precum RAM, spatiu pe disc, procesor sunt partajate intre ele, este o optiune perfecta pentru site-urile cu trafic redus, bloguri, site-uri de prezentare, etc.

 • Gazduire VPS – urmatoarea optiune sunt serverele VPS care ofera o alocare garantata de resurse intr-un mediu partajat, oferind posibilitati mai mari de personalizare si stabilitate mai mare. Acest tip de gazduire, implica costuri mai mari, insa va ofera o putere mult mai mare, site-ul dvs. va gestiona mai mult trafic

 • Server dedicat – un intreg server fizic este dedicat exclusiv afacerii dvs. si site-ului web. Toate resursele vi se cuvin, serverul este personalizabil si foarte rar apar probleme cu performanta, fiind o optiune excelenta pentru site-urile cu trafic intens.

Inca un lucru: asigurati-va ca planul pe care il alegeti va ofera latime de banda suficienta pentru numarul maxim de vizitatori, spatiu de stocare suficient, un plan compatibil sau optimizabil cu software-ul pe care il veti folosi pentru proiectarea web, migrare usoara, securitate, backup site, un panou de control usor de utilizat si gestionat si mai ales un plan FIABIL.

Hostvision va ofera o varietate de planuri disponibile la diferite preturi, fiecare conceput pentru a va ajuta site-ul sa prospere. Nu dorim sa mentionam „cea mai buna„ solutie de gazduire, deoarece acesta e un termen relativ. Site-urile web diferite au nevoi diferite. Este vorba despre gasirea hostingului potrivit pentru afacerea dvs..

Avantajul e ca planurile de gazduire sunt scalabile si este indicat sa incepeti cu o solutie partajata si pe masura ce traficul pe site-ul dvs. creste puteti face upgrade. Cel mai probabil cu trecerea timpului site-ul dvs. va avea nevoie de mai multe resurse. De asemenea, aveti nevoie de o gazdă web care sa fie stabila, atat in ​​ceea ce priveste serverele lor, cat si conexiunile la retea.

Furnizorul dvs. de gazduire web ar trebui sa se asigure ca site-ul dvs. web este live in permanenta pe internet. In plus, acesta ar trebui sa va ajute cu orice problema, oferindu-va asistenta excelenta. Cu Hostvision nu va faceti griji in privinta acestor lucruri.

HostVision Blog5 modalitati prin care poti imbunatati experienta utilizatorului pe site
 • 28 septembrie 2020 la 13:39

[…] va poate afecta semnificativ timpul de incarcare al site-ului, tocmai de aceea trebuie sa stiti ce serviciu sa alegeti. La Hostvision va oferim pachete de hosting web pentru a se plasa pe nevoile afacerii dvs. online […]

Adauga un comentariu