Cand este indicat upgrade-ul contului meu de gazduire ?

Cand este indicat upgrade-ul contului meu de gazduire ?

Decizia efectuarii upgrade-ului apartine clientului deoarece acesta isi cunoaste cel mai bine contulul si stie cel mai bine, in majoritatea cazurilor, cand este momentul cel mai potrivit de a lua aceasta hotarare.

Site-urile web se dezvolta si se schimba pe parcursul timpului si este absolut normal ca la un moment dat contul dumneavoastra sa solicite mai multe resurse decat cele alocate initial.

Un alt aspect foarte important pe care trebuie sa il luati in considerare inainte de efectuarea unui upgrade este optimizarea site-ului dumneavoastra, deoarece versiunile softurilor neactualizate pot determina un consum mai mare de resurse.

Daca in ultima vreme ati constatat ca site-ul dumneavoastra nu se mai incarca la fel de rapid , chiar daca este optimizat, trebuie sa verificati daca acest lucru nu este determinat de depasirea resurselor alocate. O incarcare lenta a site-ului nu este benefica pentru afacerea dumneavoastra, astfel recomandarea este trecerea la un pachet care va ofera necesarul de resurse pentru contul dumneavoastra.

Un alt caz in care este recomandat un upgrade este momentul in care spatiul alocat contului este ocupat de mailuri. In acest caz fie optati pentru stergerea lor de pe server, fie le pastrati pe server si faceti un upgrade a pachetului de hosting. Astfel, in cazul in care pierdeti mailurile de pe PC, le veti avea in continuare in contul dvs. de hosting ( recomandam in acest caz utilizarea POP3)

Dupa ce ati analizat situatia contului dumneavoastra si constatati ca oricare din cele indicate anterior se aplica si in cazul dvs. ne puteti contacta pentru a va asista in vederea alegerii pachetului potrivit pentru upgrade-ul contului. Mai multe informatii legate de pachetele din oferta noastra regasiti daca accesati : https://hostvision.ro/

Adauga un comentariu