Avantaje cPanel – merita sa alegem acest panou de control?

Avantaje cPanel – merita sa alegem acest panou de control?

Stiati ca aproximativ 380 de site-uri web sunt create pe minut? Fiecare website creat are nevoie de gazduire. Exista atat de multe companii de gazduire intrucat este greu sa va decideti care va fi perfecta pentru nevoile dvs. Daca aveti deja o prezenta online sau daca va ganditi sa va faceti una, cu siguranta ati auzit de cPanel. Ca orice relatie de co-dependenta, cPanel nu poate functiona fara o gazda web.

Un panou de control care gestioneaza serviciul de gazduire bazat pe Linux este cPanel. Nu e de mirare ca cPanel a devenit cel mai popular instrument de gestionare web, deoarece este utilizat de peste 750.000 de site-uri web. cPanel pare a fi pachetul ideal de nevoi, deoarece ofera securitate, control si libertate. Insa nu inseamna ca daca cPanel este cel mai utilizat este si „cel mai bun„ panou de control, dar este o piesa excelenta de software de hosting web.

cPanel faciliteaza munca oricui de a rula un site web. Nu este nevoie de experti, de administratori de site-uri web, deoarece toate instrumentele dvs. sunt disponibile in tabloul de bord cPanel. Din acel tablou de bord, puteti instala cu usurinta CMS-uri precum WordPress, puteti gestiona backup-urile, bazele de date, e-mailurile, numele de domeniu etc.

Care sunt motivele pentru care merita sa utilizati cPanel:

  • Usor de utilizat si intretinut – cPanel este conceput pentru a simplifica sarcina de a rula un site web. Are o interfata user-friendly. Puteti adauga mai multe aplicatii pe site-ul dvs. cu un singur clic. cPanel efectueaza multe sarcini in mod automat, cum ar fi scanarea serverului si a site-ului. Cand cPanel gaseste ceva ce nu functioneaza, va reporni sistemul pentru a-l pune in functiune din nou.

  • cPanel va ofera multe instrumente pentru a avea o experienta de gestionare a gazduirii web cat mai placuta. Acestea fiind: expertul in backup, conturi de e-mail, site publisher adica editorul site-ului, manager de fisiere, crearea si adaugarea numelor de domenii.

  • Compatibilitate – cPanel poate fi personalizat cu o multime de aplicatii de la terti, de asta poate fi rulat pe cele mai populare browsere web.

  • Backup si scalabilitate – cu cPanel datele dvs. raman in siguranta, puteti face backup in orice moment, puteti scala odata cu planul de gazduire, ceea ce reprezinta un avantaj major. Atunci cand afacerea dvs. va creste, cPanel va va sustine, avand in vedere ca este compatibil cu majoritatea tipurilor de gazduire web.

  • Fiabilitate si securitate – unul dintre lucrurile cele mai importante realizate de cPanel e sa va mentina site-ul web in functiune in orice moment. De asemenea, cPanel are cateva functii de securitate pe care le puteti adauga in contul dvs., cum ar fi parolele si autentificarea in doi pasi.

  • Statistici – pentru a intelege cum functioneaza partea de continut si de vizitatori ai site-ului aveti nevoie de instrumente de monitorizare, pentru a putea configura continut si pagini web pe baza a ceea ce va spun statisticile. cPanel va pune la dispozitie aceste instrumente.

  • cPanel este inclus gratuit in pachetele de gazduire la majoritatea furnizorilor de hosting, insa trebuie sa luati in considerare ca o licenta cPanel va avea costuri suplimentare.

cPanel simplifica administrarea unui site web. Va ofera o interfata atragatoare din punct de vedere vizual, bine organizata, incat sa aveti la indemana informatiile de care aveti nevoie. Va ofera o multime de instrumente, se ocupa de intretinere pentru dvs.

Hostvision ofera solutii de gazduire web pe servere VPS cu panou de control integrat, pentru a permite site-ului sa functioneze la capacitati maxime 24/7.

Fie ca sunteti utilizator cPanel sau doar acum doriti sa incepeti, suntem aici sa va ajutam si sa va indrumam in luarea deciziei potrivite!

Adauga un comentariu