ATENTIE – EMAIL DE PHISHING – Expiration SEO

ATENTIE – EMAIL DE PHISHING – Expiration SEO

Aceste email-uri primite sunt SPAM de tip MALWARE/EXPLOIT si NU trebuie accesate link-urile prezente in acest mail, recomandat este STERGETI aceste email-uri.

Email-uri in cauza sunt modalitati de phishing, pentru a prelua informatii bancare din partea detinatorului de domeniu sau reprezinta o modalitate de a insera virusi in device-ul care acceseaza link-urile prezente in aceste email-uri.
Subicetul email-urilor – „NUME DOMENIU(ex. hostvision.ro) Expiration SEO
De regula email-urile sunt trimise de pe adrese de email info@(…).org(exemple de email-uri: info@tzuwu.org, info@cnwpg.org, info@smvpt.org, info@oddis.org, info@adventuremason.org, info@bccvkt.org, etc.) de cele mai multe ori adresa de email va fi diferita, insa ceea ce se repeta constant este „info@(…).org”.
In generela email-urile asemanatoare vor fi trimise de catre furnizorul dumneavoastra de servicii de SEO sau de catre registrar-ul domeniului, insa niciodata sub forma prezenta in print screen-ul de mai sus.
Inainte de a accesa orice informati primita intr-un email trebuie verificat daca email-ul primit are legatura cu registrar-ul prin care domeniul a fost inregistrat.

Marius
  • 28 noiembrie 2017 la 23:00

De retinut. Multumim de info.

Adauga un comentariu