Va oferim asistenta la mutarea contului de gazduire in sistemul cPanel / cPanel FullBackup

Transferul contului de web hosting cuprinde:

 • transferul setarilor generale, a conturilor FTP si a domeniilor aditionale din pachetul de hosting (addon/parket)
 • transferul paginilor, scripturilor si a documentelor (imagini, animatii, filme etc...)
 • transferul bazelor de date MySQL
 • transferul casutelelor Email si a setarilor personalizate (Forwards, Filtre...)
 • totul oferit gratuit de echipa de suport HostVision

Mai putine griji, de transfer ne ocupam noi.

HostVision va ofera gratuit asistenta la mutarea contului de gazduire cPanel!

In cazul transferului contului de hosting de la un alt provider la HostVision va oferim in mod gratuit asistenta la mutarea datelor pe noul server daca contul este cPanel si exista access la Full Backup. Transferul trebuie programat in prealabil (in timpul orelor de program Luni-Vineri 09:00-19:00) si include fisierele, bazele de date, adresele de email si setarile contului asa cum sunt incluse in sistemul Full Backup de la cPanel.

Pentru a beneficia de asistenta echipei de suport HostVision va rugam sa comandati si sa achitati pachetul de hosting dorit inainte de a demara procesul de transfer. Tranferul va fi facut in timpul orelor de program Luni-Vineri 09-20:00 in baza unei programari. In cazul in care nu stiti ce pachet sa alegeti, va rugam sa ne contactati pentru a va oferi o recomandare in functie de nevoile dumneavoastra.
Dupa activarea contului va rugam sa contactati echipa de suport pentru a furniza datele de access la cont, date necesare pentru a demara procesul de transfer. Dupa finalizarea transferului, singura setare pe care trebuie sa o faceti este modificarea DNS-urilor.

Important:

 • Transferul gratuit este asigurat doar pentru contul principal (pachete de gazduire Entry SSD, Business SSD, Reseller SSD sau Extreme SSD) ce folosesc platforma cPanel (cu access la Full Backup). Nu se ofera suport gratuit pentru transferul de pe alte platforme sau daca nu este posibila generarea de Full Backup.
 • Transferul de pe alte platforme (diferite de cPanel sau fara access la Full Backup din cPanel) se poate efectua de catre HostVision contra cost.
 • Transferul in afara orelor de program, a mai multor conturi (ce nu au cate un pachet de gazduire Entry SSD, Business SSD, Reseller SSD sau Extreme SSD), a domeniilor addon (din addon in principal sau invers), sau alte cazuri se poat efectua de catre HostVision contra cost.
 • Exista cazuri cand versiunea cPanel nu este compatibila (din cauza diferitelor sisteme de operare) si este posibil sa apara erori pe parcursul transferului.
 • HostVision nu este responsabil pentru eventualele erori aparute la transfer, erori datorate configuratiei cPanel sau probleme de compatibilitate a aplicatiei clientului.
 • Hostvision nu intervine in aplicatia clientului sau in datele stocate in nici un mod in timpul procesului de transfer.